Bästa blickfånget

Jag är verkligen glad för vattenkaret på stallplan och skrivit en del om arbetet med att få det rent och målat. Nu har jag äntligen bildbevis på slutresultatet. Det är verkligen en prydnad för stallet, nu när det är renoverat och fyllt med kristallklart vatten. Den här bilden talar väl för sig själv. Den här synen gör mej glad!

Jimmy njuter av solskenet och friskt vatten.

Jimmy njuter av solskenet och friskt vatten.

Mina ridsemester-kunder har haft ganska god tur med vädret, för det har varit soligt, men inte alltför varmt varje dag. Dom har kämpat med ridningen och haft en enastående utveckling på bara några dagar. Men det har kostat på; träningsvärk och skavsår.  Trots det blev sista dagens ridning en fin uppvisning med fina skänkelvikningar, galoppombyten och lite spansk skritt. Jag hoppas att tjejerna håller igång sin ridning på hemmaplan sedan, för dom är alldeles för duktiga för att bara vara ”semester-ryttare”.

Alentejo görs i ordning för dagens lektion.

Alentejo görs i ordning  av sin ryttare inför dagens lektion.

Och efteråt ger Helena honom en välbehövlig dusch.

Och efteråt ger Helena honom ett välbehövligt bad.

Det har varit några intensiva dagar, så kommande vecka handlar lite om att komma ikapp med ponnyernas träning och måla klart en del av de där detaljerna som vi ”sparat”. Idag är det lite småregnigt, så just utomhusmålningen kanske kan vänta lite till.

Här är en bild på vattenkaret före rengöring, lagning och målning. Jimmy gillar att blaska med vatten oavsett, men visst är det trevligare nu.

Före...

Före…

Annonser
Lämna en kommentar

1 kommentar

  1. Verkligen ett elegant vattenkar. I synnerhet i kombination med en skimmel. Annat än vår grå plastbalja. Å andra sidan har vi ingen skimmel hagen för tillfället. Don efter person. /Aina

    Svara

Jag uppskattar kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: